Skip to main content

Servis i autorizuar i Volvo

 
Në qendrën tonë të autorizuar të Volvo-s, ne kemi një traditë të gjatë shërbimi dhe njohuri për atë që është më e mira për Volvo-n tuaj. Ne ofrojmë shërbime në përputhje me standardet më të larta të markës Volvo, instalojmë vetëm pjesë origjinale në automjet, përdorim teknologjinë më të fundit dhe i përgjigjemi shpejt dëshirave tuaja. Përparësitë tona të veçanta janë çmimet shumë konkurruese dhe profesionalizmi i lartë, të cilat ne i ofrojmë përmes akademisë sonë, ku u ofrojmë punonjësve tanë njohuritë më të kërkuara.

Zgjedhja e duhur për kontrollin e Volvo-s tuaj

Volvo juaj mban një garanci në një servis të autorizuar

Duke kryer servisin sipas standardeve të markës, Volvo juaj ruan vlerën

Ne instalojmë vetëm pjesë origjinale rezervë

Ne ju ofrojmë një përditësim falas të softuerit

Ne ju ofrojmë trajtim dhe transparencë prioritare dhe personale

Ne lajmë
automjetin tuaj pa pagesë!

Kupona shërbimi

Trego më shumë
 

Loading...
 

Përfito