XC40

TASHME FILLON ME VETEM 29,900 EURO

Eksploroni

XC60

TASHME FILLON ME VETEM 35,900 EURO

Eksploroni

XC90

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23,300 EUR

Më shumë

Välkommen

Brenda Paketës Välkommen ekspertët tanë do të sigurohen që makina juaj të jetë gati për situata te rëndesishme si inspektime teknike, pushime apo udhëtime të gjata.

Më shumë

V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E merrni për 295€/muaj.

Më shumë

S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90.
E merrni tani për 43.990 EUR.

Më shumë

Ofertat promocionale

S60 ME 0% INTERES

ELEGANCË DINAMIKE

Më shumë >

S60 T4 A R-Design

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 13,900€

Më shumë >

Volvo e Re XC40

Duke filluar nga 29,900 EURO

Më shumë >

Volvo e Re XC60

Duke filluar nga 35,900 EURO

Më shumë >

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23,300€

Më shumë >

S90 D3 A Edition

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 18,900€

Më shumë >

Volvo V40 Style

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 9,900€

Më shumë >

Volvo V40 A Edition

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 8,800€

Më shumë >

V60 D4 A AWD Cross Country Plus

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 15,900€

Më shumë >

V60 ME 0% INTERES

PROJEKTUAR PËR GJENERATA

Më shumë >

V60 D3 A Momentum Pro

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 14,500€

Më shumë >

V90 Cross Country D4 AWD A Adventure

E MERRNI TANI PËR 54.990 EUR

Më shumë >

V90 D3 A Business

E MERRNI TANI PËR 45.990 EUR

Më shumë >

Lajmet

Volvo Cars bashkohet me pilot projektin inovativ pan – Evropian për ndarjen e të dhënave në fushën e sigurisë

Volvo Cars po bashkon forcat me prodhuesit e tjerë automobilistik, ofruesit e shërbimeve dhe qeveritë kombëtare në një pilot projekt inovativ pan-Evropian për të shpërndarë të dhënat e sigurisë në komunikacion, të gjeneruara nga veturat dhe infrastruktura, në interes të rrugëve më të sigurta për të gjithë.

Më shumë

Volvo Cars dhe POC zhvillojnë test për qëndrueshmërinë(përplasjen) e helmetave numër 1 për vetura dhe biçikleta

Volvo Cars,  lider i sigurisë në indutrinë automobilistike po bashkohet me markën e lartë suedeze, sportive dhe te sigurisë POC për sërë testesh numër 1 në botë të përplasjeve të helmetave të motoçikletave kundrejt veturave, si pjesë e projektit të ri kërkimorë novator që synon të mbroj në të ardhmen çiklistët.

Më shumë

Volvo Cars dhe Varjo e lançojnë aplikacionin e parë botëror të përzier realiteti për zhvillim veturash

E ardhmja e zhvillimit të veturave është këtu: Volvo Cars dhe  Varjo, prodhuesi finlandez i kompletit të kokës  me realitet të lartë me shtesë kanë krijuar një qasje realiteti të përzier së dorës së parë me famë botërore për ti vlerësuar prototipat , dizajnet dhe teknologjitë për siguri aktive.

Më shumë