Skip to main content

Ekspertët e shërbimit janë në dispozicionin tuaj

Keli Cani
Personal Service Technician
Rifat Xhuri
Personal Service Technician - Andon

Automjete të reja Volvo për shitje

Ne ofrojmë një gamë të gjerë automjetesh të markës Volvo që ndryshon botën përmes inovacionit, mbron natyrën dhe është sinonim i sigurisë, besueshmërisë dhe cilësisë së automobilave.

Shikoni automjetet

Automjete të përdorura Volvo për shitje

Ne garantojmë automjete të përdorura premium të të gjitha markave që janë shumë cilësore, të testuara tërësisht dhe kanë një histori të njohur.

Shikoni automjetet

Shërbime

Ju merrni nivelin më të lartë të shërbimit nga konçesionari ynë i autorizuar i Volvo. Ne e trajtojmë automjetin në mënyrë profesionale, shpejt dhe me mbikëqyrjen tuaj të plotë mbi procedurat.

Regjistrohu për shërbim

Blerja e automjetit tuaj

Ne e blejmë automjetin tuaj me çmimin aktual dhe paguajmë për të më shumë sesa do të merrnit diku tjetër. Pas vlerësimit, ne gjithashtu mund të shlyejmë qiranë ose kredinë tuaj të automjetit.

Regjistrohu për një vlerësim falas

Ne ju mundësojmë një makinë

Ne gjejmë shpejt një automjet të përdorur sipas kritereve tuaja, me një histori të njohur dhe me një çmim të mirë. Ne do t´ju kursejmë kërkimin, paratë dhe shqetësimet e lodhshme.

Gjeni një automjet për mua

Financim dhe sigurim i favorshëm

Ne ofrojmë financim me një normë interesi konkurruese për të gjitha automjetet dhe një përzgjedhje të gjerë të sigurimit të makinave në bashkëpunim me të gjitha kompanitë kryesore të sigurimit.

Gjeni më shumë

Orari Punës dhe Kontakti

Showroom

T: +355694031670 (Shitja)
E: e.bejkollari@mektrin.al

Mën - Pre: 08:00 - 16:30
E Shtunë: 08:00 - 14:00

Shërbim

T: +355697070997 (Servis)
E: volvocar@mektrin.al

Mën - Pre: 08:00 - 16:30
E Shtunë: 08:00 - 14:00

Çfarë duhet të prisni kur një automjet të përdorur tek ne:

 • Blini Blini
 • Shisni Shisni
 • Kryeni shërbimet Kryeni shërbimet
Ne garantojmë automjetet tona.
Volvo V90
Të gjitha mjetet janë kontrolluar në 110 pika
Të gjitha automjetet kanë një histori të njohur
Të gjitha automjetet kanë 90 ditë garanci
Mundësia e zgjatjes së garancisë deri në 2 vjet
Mundësia e zëvendësimit të automjeteve
Mundësia e financimit dhe sigurimit të favorshëm
Volvo V90

Ne vlerësojmë automjetin tuaj pa pagesë dhe e blejmë atë me para në dorë

 • Vlerësim falas
 • Shlyerje e menjëhershme me para në dorë
 • Ne paguajmë më shumë se diku tjetër
 • Ne mund të shlyejmë qiranë ose kredinë tuaj të automjetit
Volvo V90

Ne ju garantojmë përvojën më të mirë të shërbimit

 • Lični servis Volvo
 • 12-mjesečna garancija na usluge i dijelove
 • Kod nas sačuvate fabričku garanciju
 • Shpejtë dhe lehtë - kurseni kohë

Ofertë speciale

Pranvera sjell modelet e Volvo SUV të mirëpajisura, me shumë përfitime.

Pranvera sjell modelet e Volvo SUV të mirëpajisura, me shumë përfitime.

Përfitoni nga oferta e makinave me pajisje XC me motorë petrol ose diesel, me pajisje të përfshira me vlerë deri në 7,500 EUR dhe dorëzim të menjëhershëm. 

shiko ofertën