Lajmet

Volvo Cars lançon, Volvo C40 Recharge tërësisht elektrike

E ardhmja e Volvo Cars është elektrike dhe Volvo C40 Recharge e re është shfaqja më e fundit e angazhimit të saj për një të ardhme me emetime zero.

Më shumë

Shikoni se si Volvo Cars hedh makina të reja nga 30 metra për të ndihmuar shërbimet e shpëtimit të shpëtojnë jetë

Është prova më ekstreme e përplasjses e ekzekutuar ndonjëherë nga Volvo Cars, dhe vendimtare. Specialistët e shpëtimit shpesh përdorin makina të përplasura në Qendrën e Sigurisë së Makinave Volvo për të forcuar aftësitë e tyre për të shpëtuar njerëz.

Më shumë

Dy Dekada në shërbim të shpëtimit të jetëve: Qendra e Sigurisë së Makinave Volvo feston 20 vjetorin

Mesatarisht, ajo rrëzon të paktën një markë të re Volvo në ditë. Dhe ka qenë thelbësore në ruajtjen e pozitës së Volvo Cars si një lider në sigurinë e automobilave deri në ditët tona.

Më shumë

Volvo fillon prodhimin e XC40 Recharge plotesisht elektrike

XC40 Recharge është e para nga të gjitha Volvot plotësisht elektrike dhe fillimi i prodhimit përfaqëson një hap të rëndësishëm drejt ambicies së Volvo Cars për të zvogëluar gjurmën e saj të CO2 për çdo makinë me 40 përqind deri në vitin 2025. Po atë vit, pritet që 50 përqind të shitjeve globale të përbëhen nga makina plotësisht elektrike ose hibride.

Më shumë

Volvo zbulon teknologjinë e parë në botë të kontrollit të cilësisë së ajrit në kabinë

Volvo Cars has introduced a world-first premium air quality technology in its cars, allowing Volvo Volvo Cars ka prezantuar një teknologji për here të parë në botë për cilësinë e ajrit në makinat e saj, duke lejuar shoferët të marrin ajër të pastër dhe të shëndetshëm brenda makinave të tyre dhe të pastrojnë ajrin e kabinës së tyre përpara udhëtimit të tyre.

Më shumë

Volvo Cars për të përshpejtuar zhvillimin autonome të teknologjisë

Zenuity, kompania e asistuar dhe autonome e zhvillimit të softuerit të makinës, do të ndahet në dy pjesë për të maksimizuar potencialin e zhvillimeve të Zenuity deri më sot.

Më shumë

Volvo Cars inaguron linjën e re të montimit të baterive në fabrikën e prodhimit Ghent

Volvo Cars sot inauguroi zyrtarisht një linjë krejt të re të montimit të baterive në fabrikën e saj të prodhimit belg në Ghent, ku do të fillojë ndërtimin e makinës së saj të parë plotësisht elektrike, XC40 Recharge P8, më vonë këtë vit.

Më shumë

Volvo Cars vepron për të lehtësuar ndikimin e virusit korona

Pandemia e Corona Virus tani po prek rëndë Volvo Cars në shumë mënyra, në formën e një tregu dobësues, një rrezik për prishje të prodhimit, si dhe shqetësime për punonjësit.

Më shumë

Pse makinat Volvo janë të sigurta për çdonjeri, femër ose mashkull

Tek Volvo Cars, diversiteti dhe përfshirja janë një pjesë thelbësore e kulturës së kompanisë. Këto vlera ndahen në të gjithë kompaninë dhe informojnë gjithçka që bën. Suksesi i Volvo Cars është i bazuar në forcën dhe pasqyrat e marra nga prejardhje, perspektiva dhe përvoja të ndryshme.

Më shumë

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord