Skip to main content

VOLVO V60

Që nga momenti që ju vini këmbë tek V60, ju përjetoni një lloj të ri luksi. Pjesa e brendshme e punuar me kujdes tërheq vëmendjen tuaj me detaje si sedilje komfort me lëkurë të butë, një sistem informacioni e zbavitjeje i fjalës së fundit dhe hapësirë të madhe për bagazhet. Dizajni befasues i pjesës së jashtme dinamike të V60, me konturin në pjesën anësore dhe zbukurimet metalike shkëlqyese, është bërë për çdo lloj aventure.

Edhe më e lehtë për të marrë automjetin

Edhe më e lehtë për të marrë automjetin

Financim i përballueshëm i makinave Volvo

Përveç paketave financiare, ne jemi siguruar që Volvo që zgjidhni të jetë i përballueshëm dhe i lehtë. Ne ofrojmë një normë interesi konkurruese dhe kushte akoma më të favorshme për automjetet në një ofertë speciale.

Mundësia për të zëvendësuar të vjetrën me të renë

Ne e bëjmë edhe më të lehtë blerjen e një Volvo të re duke zëvendësuar të vjetrën me të renë. Ne e marrim automjetin tuaj dhe e vlerësojmë në mënyrë që edhe ju të jeni të kënaqur me shumën.

Qira afatgjatë

Ju gjithashtu mund të merrni me qira një Volvo për një periudhë më të gjatë. Drejtoni mjetin e ri për një shumë mujore të favorshme, pa detyrime mirëmbajtjeje dhe pa shqetësimet e pronësisë.
Dua një ofertë

Përjetoni Volvo vetëm me një Test Drive