Skip to main content

 

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 7.500 EUR

XC90 Nordic nga 64.990 EUR

SUV-i ynë më luksoz ndonjëherë, është elegant me hapësirë të bollshme dhe i rehatshëm.

 

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 6.000 EUR

XC60 Nordic nga 43.990 EUR

SUV-i ynë inteligjent, që mund të krenohet me titullin e makinës më të sigurt në botë.

 

Pajisje shtesë me vlerë EUR 5.000 EUR është përfshirë.

XC40 Nordic nga 36.990 EUR

Inteligjent. Fleksibël. Ekspresiv. SUV-i ynë kompakt – për çdo version tuaj.