Skip to main content

Seria 90 Nga 42.900 EURO

 

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 7.500 EUR

XC90 Nordic nga 64.990 EUR

SUV-i ynë më luksoz ndonjëherë, është elegant me hapësirë të bollshme dhe i rehatshëm.

 

Përfshihen pajisjet shtesë me vlerë EUR 7.500 EUR

XC90 Recharge Nordic nga 84.990 EUR

Me SUV-in tonë luksozë plug-in hibrid, përmirsoni përvojën tuaj të drejtimit të automjetit .