PËR QYTETIN DHE PJESËN TJETË TË BOTËS

XC40 RECHARGE NGA 45,900 EURO

VOLVO XC40 Recharge, një plug-in hibrid I avancuar, është një përcaktues I trendeve i përshtatur për qytetin e sotëm. Ajo dallohet nga forma progresive, stilin e saj skandinave dhe risitë që thjeshtojë jetën urbane. XC40 është plot me zgjidhje intuitive për t'i shërbyer nevojave dhe dëshirave të pasagjerëve të tij - duke sjellë hapësirë të pa imagjinueshme magazinimi, teknologji inteligjente dhe karakteristika të dobishme të lidhjes për ta bërë jetën e qytetit më të lehtë. Merrni hibridin kompakt plug-in, krijuar për stilin tuaj, në një rast të jashtëzakonshëm të veçantë.

XC40 Recharge T5 132+60 kW (180+82 KF) AWD AUT Inscription 45,900 EURO

Garancia e Zgjatur e Volvo Cars*

Kontakto konsulentin e shitjes për informacione të mëtejshme.
Kërko informacion

Dëshiroj ofertën

Test drive

Shkarko Ofertën

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord