PROJEKTUAR PËR GJENERATA

V60 ME 0% INTERES

V60 i ri është vizioni ynë për karavanin familjar të dizenjuar për breza. Karavani sportiv elegant i projektuar për epokën e re praktikisht vazhdon me atë që Volvo ka bërë me dekada duke sjellë shumëllojshmëri, përdorshmëri në jetën e përditshme, siguri legjendare dhe baraspeshë të përsosur ndërmjet teknologjisë, funksionalitetit, dizajnit dhe performancës. V60 gjithashtu emocionon edhe me ofertën – me pajisje të pasura dhe çmim atraktiv.

V60 D3 110 kW (150 KF) AUT Momentum Pro me 0% interes / 3 këste vjetore nga 14.500 EUR