E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 8,800€

Volvo V40 A Edition

Volvo V40 është një limuzinë-kombi me aq shumë karakter, saqë do t'ju magjepsë pa fjalë të tepërta. Ngazëllon me pamjen e jashtme madhështore, shkathtësinë e saj, shumëllojshmërinë e interiorit dhe teknologjinë inteligjente. Mirë se erdhët në botën Volvo.

Kambio Automatike, Fenerë LED, Klimatizator Automatik, Audio 180W CD-Player, Ekran 5“, Sensorë Parkimi Prapa, Ekran Dixhital TFT 8” për Instrumentat.

Porositja e katalogut