NJË SUV MODERN PLOT RISI DHE OPSIONE

XC40 ME DETEKTUES ÇIKLISTËSH PËR 390 EURO / Muaj

Eksploroni qytetin me Volvo XC40 me financim të favorshëm nga Credins Bank dhe sigurinë e pa krahasueshme që automjetet Volvo ofrojne, ju do të jeni me mendje të qetë dhe të pa shqetësuar.

XC40 T2 Momentum
E mirë pajisur për 390 EURO / Muaj

Garancia e Zgjatur e Volvo Cars*

Kontakto konsulentin e shitjes për informacione të mëtejshme.
Kërko informacion

Dëshiroj ofertën

Test drive

Shkarko Ofertën

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord