E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23.300€

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA EDITION
Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sedilja e Pasagjerit Para me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sistem Alarmi, BLIS – Blind Spot Information System

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA BUSINESS CONNECT
Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Navigator Sensus me Grafikë 3D, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA CLIMATE PREMIUM
Klimatizator Automatik me 4 Zona Temperature, Xhamat e Pasëm të Errët

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level

Dëshiroj ofertën

Test drive

Porositja e katalogut