E MERRNI TANI PËR 54.990 EUR

V90 Cross Country D4 AWD A Adventure

Me paketën e tij të pasur të pajisjeve, V90 Cross Country do të çojë zemrën tuaj në aventurë, duke ju mundësuar të kënaqeni me natyrën e egër nga perspektiva e një strehe plotësisht e sigurt dhe jashtëzakonisht e rehatshme. Zgjidhni një automjet që ka gjithçka, për të cilën ju do të dëshironi që udhëtimi juaj të zgjasë përgjithmonë.

Porositja e katalogut