E MERRNI TANI PËR 45.990 EUR

V90 D3 A Business

Në karavanin V90 gjithçka është bërë me një arsye, gjithçka është adaptuar për ju, për t'ju ofruar rehati, teknologji dhe siguri plotësisht të përshtatshme për kërkesat e udhëtimeve të biznesit. V90 është ideja e luksit pa kompromis, e plotësuar me mendime praktike dhe gjerësi të madhe.

Porositja e katalogut