E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 18,900€

S90 D3 A Edition

PAKETA EDITION
Sediljet Para me Ngrohje, Fenerë LED Mjegulle, Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje, Larës Fenerësh, Sistem Alarmi, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Navigator Sensus me Grafike 3D, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Ambient Light High Level, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA COMFORT
BLIS – Blind Spot Information System, Kamera e Pasme Parkimi

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

Porositja e katalogut