MAKINA QË KUJDESET PËR JU, ASHTU SI JU KUJDESENI PËR TË TJERËT.

XC60 E MIRË PAJISUR PËR 477 EURO / muaj.

Nisuni për pushimet tuaja familjare me Volvo XC60 me financim të favorshëm nga Credins Bank dhe sigurinë e pa krahasueshme që automjetet Volvo ofrojne, ju do të jeni me mendje të qetë dhe të pa shqetësuar.

XC60 B4 Momentum Pro
E mirë pajisur për 477 EURO / Muaj

Garancia e Zgjatur e Volvo Cars*

Kontakto konsulentin e shitjes për informacione të mëtejshme.
Kërko informacion

Dëshiroj ofertën

Test drive

Shkarko Ofertën

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord