Skip to main content

Ngit një Volvo në gjendje me lirë

 
Menjëherë më çmime dhe kursime të jashtëzakonshme – drejtoni një model të ri Volvo të vitit 2022 në një ofertë tërheqëse.
Trego shitur Fshihe shitur | Çmimi më i ulët së pari Çmimi më i lartë së pari Mos i rendit
Shitur

{{ car.model }}

Çmimi i plotë: {{ parseInt(car.price_regular) | decimalNum }} € ({{car.priceToEur.price_regular_uer | decimalNum2}} €)

Kursime: {{ parseInt(car.price_special) | decimalNum }} € ({{car.priceToEur.price_special_eur | decimalNum2}} €)

Çmimi: {{ parseInt(car.price_special2) | decimalNum }} € ({{car.priceToEur.price_special2_eur | decimalNum2}} €)