Seria 90

IDEJA JONË E LUKSIT

XC90 E MIRË PAJISUR PËR 56.900 EUR

Forca e sofistikuar, e punuar në mënyrë elegante artizanale.

XC90 B5 KERS 173 kW (235 KF) AUT MOMENTUM PRO
E mirë pajisur për 56.900 EUR
Me këste mujore prej 599 EUR

Dëshiroj ofertën

Test drive

Shkarko Ofertën

DIZAJN ELEGANT, PERFORMANCË E JASHTËZAKONSHME. THJESHTË LUKSOZ

S90 E MIRË PAJISUR NGA 33.900 EUR

Elegant, hartuar bukur dhe plot me teknologji të përparuar. Me një sërë motorësh të fuqishëm të elektrizuar dhe një qasje unike skandinave për dizajn dhe inovacion, S90 është një limuzinë ekzekutive si asnjë tjetër.

S90 T4 140 kW (190 KF) AUT MOMENTUM
E mirë pajisur për 33.900 EUR
Me këste mujore prej 360 EUR

S90 D3 110 kW (150 KF) AUT MOMENTUM
E mirë pajisur për 36.900 EUR
Me këste mujore prej 390 EUR

Dëshiroj ofertën

Test drive

Shkarko Ofertën

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord