Seria 60

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 17,500€

XC60 D4 AWD A Business

Motori diesel D4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sistem ndihmës për ngarjen tatëpjetë, Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Mbajtëse të integruara në çati, Marmita të dyfishta me skaje të kromuara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Korniza të kromuara për rrota prej 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure.

PAKETA BUSINESS CONNECT
Panel dixhital për instrumentat 12.3" Sistem Navigimi Sensus, Apple Carplay dhe Android Auto

PAKETA COMFORT
Xhamat e Pasëm të Errët, Asistent Parkimi me Sensorë Para dhe Pas, Kamera e Pasme Parkimi, Dera e Bagazhit Automatike me Buton, Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje.

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Jashtme me Palosje Elektrike dhe Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level, Kornizë e Kromuar për Dritaret.

Porositja e katalogut

Test drive

ELEGANCË DINAMIKE

S60 ME 0% INTERES

Volvo S60 i ri rishkruan historinë e shoferit. Modeli S60 mirëpret kënaqësinë e ngarjes. Linjat e theksuara, profili elegant dhe format muskulare theksojnë karakterin atletik të automobilit. Ndërsa eleganca skandinave dhe dinamike e tij kombinojnë qëllimin dhe imazhin. Ky është automobili i cili që nga shikimi i parë rrezaton me aftësitë e shkëlqyera rrugore. Zbuloni limuzinën dinamike që përcakton standardet e reja të ngarjes dhe tashmë me mbërritjen e tij emocionon me ofertën promovuese.

S60 T4 140 kW (190 KF) AUT R-Design me 0% interes / 3 këste vjetore nga 13.900 EUR

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 13,900€

S60 T4 A R-Design

Motori petrol T4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Marmita të integruara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Metal Mesh, Timon sport i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure Nappa, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje, Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light High Level, Fenerë LED, Volvo On Call.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Tavan xhami panoramik

PROJEKTUAR PËR GJENERATA

V60 ME 0% INTERES

V60 i ri është vizioni ynë për karavanin familjar të dizenjuar për breza. Karavani sportiv elegant i projektuar për epokën e re praktikisht vazhdon me atë që Volvo ka bërë me dekada duke sjellë shumëllojshmëri, përdorshmëri në jetën e përditshme, siguri legjendare dhe baraspeshë të përsosur ndërmjet teknologjisë, funksionalitetit, dizajnit dhe performancës. V60 gjithashtu emocionon edhe me ofertën – me pajisje të pasura dhe çmim atraktiv.

V60 D3 110 kW (150 KF) AUT Momentum Pro me 0% interes / 3 këste vjetore nga 14.500 EUR

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 14,500€

V60 D3 A Momentum Pro

Motori diesel D4 2.0, 110 kW (150 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Disqe alumini 17", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure, Navigator Sensus me grafikë 3D, Integrim i Smartphone (Apple Carplay & Android Auto), Panel dixhital për instrumentat 12.3", Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme me veterrësim, Ambient Light, Fenerë LED, Volvo On Call, Dera e bagazhit automatike me buton.

PAKETA PARK ASSIST
Asistenti i parkimit me sensorë para dhe pas, Kamera e pasme parkimi

Xhamat e pasëm të errët

Sedilja e shoferit me komandim elektrik dhe memorje