Seria 40

Duke filluar nga 29,900 EURO

Volvo e Re XC40

Shpalluar “Makina e viti” tashme behet e prekshme nga te gjithe.

Volvo XC40 me nje dizajn te pakrahasuar, komoditet absolut dhe me nje nivel te larte sigurie qe vetem mjetet Volvo e ofrojne.

Persosmerisht Volvo. Persosmersiht ndryshe.

XC40 D3 2.0 Diesel 150 KF MT6 tashme fillon me vetem 29,900 Euro

Porositja e katalogut

Cmimi i veprimtarisë

Test drive

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 9,900€

Volvo V40 Style

Volvo V40 është një limuzinë-kombi me aq shumë karakter, saqë do t'ju magjepsë pa fjalë të tepërta. Ngazëllon me pamjen e jashtme madhështore, shkathtësinë e saj, shumëllojshmërinë e interiorit dhe teknologjinë inteligjente. Me ofertën tonë të kufizuar, ajo do t'ju ngazëllojë edhe më shumë. Mirë se erdhët në botën Volvo.

Kambio Automatike, Sedilje Lëkure, Fenerë LED me Kthim Automatik , Klimatizator Automatik me dy Zona Temperature, Sensus Connect, Audio 180W, Ekran 7“, DVD-Player, Keyless Drive, Pilot Parkimi me Sensorë Para dhe Pas, Xhama të Errët, Sistem Alarmi , Ndricim ‘’High Level’’ i Ambjentit te Brendshëm, Larës Fenerësh

Porositja e katalogut

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 8,800€

Volvo V40 A Edition

Volvo V40 është një limuzinë-kombi me aq shumë karakter, saqë do t'ju magjepsë pa fjalë të tepërta. Ngazëllon me pamjen e jashtme madhështore, shkathtësinë e saj, shumëllojshmërinë e interiorit dhe teknologjinë inteligjente. Mirë se erdhët në botën Volvo.

Kambio Automatike, Fenerë LED, Klimatizator Automatik, Audio 180W CD-Player, Ekran 5“, Sensorë Parkimi Prapa, Ekran Dixhital TFT 8” për Instrumentat.

Porositja e katalogut