Lajmet

22.05.2020

Servisi dhe showroomi ynë është hapur!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se kemi rihapur shërbimin tonë dhe showroomin, të cilën mund ta vizitoni gjatë ditëve të javës nga 8 e mëngjesit deri në ora 5 pasdite, dhe të Shtunave nga 8 e mëngjesit deri në 2 pasdite.

Masat strikte janw marrw kështu që të gjitha shërbimet tona janë përsëri në dispozicion për ju. Ne ju ofrojmë servisim urgjent dhe jo urgjent, kryejmë një inspektim të rregullt vjetor, dhe si përparësi bëjmë montimin e gomave të verës me një çmim shumë të përballueshëm. Përveç kësaj, kur vizitoni shërbimin tonë ose showroomin mund të shihni automjete të reja Volvo në shitje!

Kur të na vizitoni, ne do të kujdesemi për ju dhe mbrojmë shëndetin tuaj duke ndjekur me përpikëri rregulloret e sigurisë. Mirë se vini!

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord