Lajmet

17.03.2020

NJOFTIM PËR EPIDEMINE E CORONAVIRUS

Shëndeti i punonjësve tanë dhe klientëve tanë është prioriteti ynë.

Të dashur klientë / vizitor

Për markën Volvo, siguria është shumë e rëndësishme, dhe në valën e epidemisë së Corona Virusit, ajo po bëhet edhe më e rëndësishme.

Në Volvo, ne do të sigurojmë që lëvizja juaj të mbetet e qetë, pa shqetësime dhe e sigurt në ditët në vijim. Ne vazhdimisht po i adaptojmë aktivitetet tona në masat që vlejnë për të gjithë jetën publike në vend.

Ne dëshirojmë të theksojmë se servisi funksionon pa probleme - kështu që nëse keni një problem me Volvo tuaj ose keni nevojë për shërbim të rregullt në ditët në vijim, ju jeni të mirëpritur për të gjithë të pajisurit me autorizimin për levizjen në oraret e caktuara.

Sidoqoftë, aktualisht jemi duke përdorur një protokoll të rreptë sigurie për parandalimin dhe përhapjen e Corona Virus.

Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të lini një takim, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në +355 69 707 0997 ose në info@mektrin.al

Volvo Car Albania

 

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord