Lajmet

26.10.2018

VOLVO OPEN DAYS
për të apasionuarit pas përsosmërisë!

Më 10 dhe 11 Nëntor, njihu me të gjitha modelet e reja Volvo dhe shijo modelin tënd të preferuar në rrugë, duke bërë TEST DRIVE!


Merri me vete edhe miqtë! Aktivitete për fëmijë, një atmosferë familjare dhe të tjera surpriza ju presin!

Shihemi në VOLVO CAR ALBANIA, pranë Mektrin Motors, Autostrada Durrës-Tiranë, km 6.

 

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord