Mirëseerdhët

Mektrin-Motors Sh.p.k eshte kompani qe operon ne fushen e automobilave qe prej vitit 2005. Serioziteti dhe shpirti i nje pune te vazhdueshme ngriti Mektrin-Motors ne menyre te menjehershme ashtu sic parashikohej. Sot themi me bindje te plote, ne jemi nje hallke shume e rendesishme e zinxhirit te automjeteve ne Shqiperi duke ofruar sodisfaksionin e klientit ne vazhdimesi dhe pergjegjesi. Ne kemi ne zoterim markat me prestigjoze ne treg si: Volvo dhe Land Rover & Jaguar.

E pozicionuar ne autostraden kryesore Durres-Tirane Mektrin-Motors i afron klientet e saj jo vetem ne keto qytete, por ne mbare terrritorin e vendit dhe nje klientele te zgjeruar tashme nga vendet fqinje Kosova, Mali i Zi, Maqedonia.

Na kontaktoni

MEKTRIN MOTORS Sh.p.k
Autostrada Durres - Tirane, Km.6, Xhafzotaj
2019 Xhafzotaj

Shitja
E: e.bejkollari@mektrin.al
T: +355694031670 (Shitja)

Servis
E: volvocar@mektrin.al
T: +355697070997 (Servis)

Pjesë k​ëmbimi
E: volvocar@mektrin.al

Tekniku juaj personal (PST):
Kelmend Cani
Email: k.cani@mektrin.al
Tel: +355675595488

Orari i punës

SALLONI

E hënë - E premtë: 08:00 - 16:30
E Shtunë: 08:00 - 14:00

SERVIS

E hënë - E premtë: 08:00 - 16:30
E Shtunë: 08:00 - 14:00

 

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord