Lajmet

Volvo S90 dhe V90 arrijnë klasifikimin maksimal nga Euro NCAP për sigurinë e këmbësorit nëpërmjet Frenimi Emergjent Auto

Volvo Cars, prodhuesi premium i automjeteve, e ka çimentuar pozicionin e saj mes udhëheqësve të inovacioneve të sigurisë automobilistike me modelet e reja S90 dhe V90, duke qenë prodhuesi i parë i automjeteve që shënon gjashtë pikë të plota në proçedurën e testit për Frenimin Emergjent Autonom per Këmbësorë (AEB Pedestrian) dhe klasifikim të përgjithshëm me 5 Yje për të dy automjetet.

Më shumë

Volvo Cars dëshiron që ju të rizbuloni pasionin tuaj në jetë me V90 Cross Country

Volvo Cars, prodhuesi premium i automjeteve, po sfidon njerëzit të rizbulojnë pasionin e tyre në jetë me fushatën e re V90 Cross Country.

Më shumë

Shërbimi portier i Volvo Cars do ta bëjë më të lehtë jetën tuaj

Volvo Cars, prodhuesi premium i automjeteve, premton që ju nuk do ju duhet të ndaloni më kurrë tek një stacion karburanti, të shkoni në një lavazh ose edhe të dërgoni automjetin tuaj për servis, me hedhjen në treg të një vargu shërbimesh portiere që do bëhen pjesë integrale e platformës së lëvizshme Volvo On Call.

Më shumë

Zlatan Ibrahimoviç u tërhoq nga kombëtarja Suedeze e futbollit me një Volvo V90

Një epokë mbaroi dhe një e re nis, siç Zlatan Ibrahimoviç u tërhoq nga kombëtarja Suedeze e futbollit në një film të ri me një Volvo V90.

Më shumë

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord