Lajmet

Shërbimi portier i Volvo Cars do ta bëjë më të lehtë jetën tuaj

Volvo Cars, prodhuesi premium i automjeteve, premton që ju nuk do ju duhet të ndaloni më kurrë tek një stacion karburanti, të shkoni në një lavazh ose edhe të dërgoni automjetin tuaj për servis, me hedhjen në treg të një vargu shërbimesh portiere që do bëhen pjesë integrale e platformës së lëvizshme Volvo On Call.

Më shumë

Zlatan Ibrahimoviç u tërhoq nga kombëtarja Suedeze e futbollit me një Volvo V90

Një epokë mbaroi dhe një e re nis, siç Zlatan Ibrahimoviç u tërhoq nga kombëtarja Suedeze e futbollit në një film të ri me një Volvo V90.

Më shumë