Merrni një Volvo të re XC

Automjetet XC

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 13,300€

VOLVO XC40 MOMENTUM

Motori Diesel D3 2.0 150 HP, Automatik 8+1, Fenere Full Led, Sediljet Komfort Stof/Lekure Blond, Navigator Sensus, Wireless Charge, Ekran Dixhital TFT 12", City Safety, Road Sign Info, Klimatizator me 2 Zona, Sediljet Para me Ngrohje, Navigator Sensus, Ambient Light, High Level, Fenere Mjegulle, Gome Rezerve Mini

Paketa CONNECT
Karikim Induktiv i Smartphone, Integrim i Smartphone, Apple Carplay dhe Android Auto

Paketa MIRROR
Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme Fotokromatike, Pasqyrat e Jashtme me Palosje Elektrike

Paketa PARK ASSIST
Asistent Parkimi me Sensore Para dhe Prapa, Kamera e Pasme Parkimi

Paketa VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike me Buton, Prize 12V ne Bagazh Rrjete Mbrojtese ne Bagazh

Paketa POWER SEATS
Sedilja e Shoferit Elektrike me Memorje, Sedilja e Pasagjerit Elektrike Zgjatje Manuale per Uleset e Sediljeve Para

Porositja e katalogut

Test drive

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 17,500€

XC60 D4 AWD A Business

Motori diesel D4 2.0, 140 kW (190 KF), City Safety - Sistem për parandalimin e përplasjeve me automjetet e tjera, çiklistët, këmbësorët dhe kafshët e mëdha, Tempomat, Asistent për parandalimin e marrjes së prioritetit në kthesa majtas, Paketë me 7 airbag, Sistem ndihmës për mbajtjen e drejtimit të ngarjes, Identifikimi i shenjave të qarkullimit (RSI), Sistem ndihmës për ngarjen tatëpjetë, Sensor shiu, Klimatizator automatik - për dy zona, Mbështetje e mesit e rregullueshme në katër drejtime, Sistem audio me performancë të lartë, Sistem komandimi me zë, Mbajtëse të integruara në çati, Marmita të dyfishta me skaje të kromuara, Sistem ndihmës për parkim mbrapsht, Korniza të kromuara për rrota prej 18", Shtesa zbukuruese prej alumini Iron Ore, Timon i veshur me lëkure me tre krahë dhe shtesë dekorative Uni Deco, Tapiceri prej stofi/lëkure.

PAKETA BUSINESS CONNECT
Panel dixhital për instrumentat 12.3" Sistem Navigimi Sensus, Apple Carplay dhe Android Auto

PAKETA COMFORT
Xhamat e Pasëm të Errët, Asistent Parkimi me Sensorë Para dhe Pas, Kamera e Pasme Parkimi, Dera e Bagazhit Automatike me Buton, Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje.

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Jashtme me Palosje Elektrike dhe Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level, Kornizë e Kromuar për Dritaret.

Porositja e katalogut

Test drive

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23,300€

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA EDITION
Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sedilja e Pasagjerit Para me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sistem Alarmi, BLIS – Blind Spot Information System

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA BUSINESS CONNECT
Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Navigator Sensus me Grafikë 3D, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA CLIMATE PREMIUM
Klimatizator Automatik me 4 Zona Temperature, Xhamat e Pasëm të Errët

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level

Porositja e katalogut

Test drive