Volvo XC90

Në pamje të parë, paraqitja krenare e XC90 ju lë ndjesinë e luksit të qartë dhe sofistikuar. Një motiv familjar ju ndjek ndërsa hyni brenda ambientit të brendshëm çlodhës dhe të rafinuar. Çdo element punon në harmoni dhe është bërë nga materialet më të mira – si lëkurë Nappa e butë dhe druri i mështeknës, me detaje unike të artizanatit si butona me prerje diamanti. Dhe një sistem tingulli Bowers & Wilkins i fjalës së fundit me 19 altoparlantë i dizenjuar për ta shndërruar XC90 në Sallën e Koncertit në Gothenburg, një skenë madhështore apo një studio epike regjistrimi.

Volvo XC90

Në pamje të parë, paraqitja krenare e XC90 ju lë ndjesinë e luksit të qartë dhe sofistikuar. Një motiv familjar ju ndjek ndërsa hyni brenda ambientit të brendshëm çlodhës dhe të rafinuar. Çdo element punon në harmoni dhe është bërë nga materialet më të mira – si lëkurë Nappa e butë dhe druri i mështeknës, me detaje unike të artizanatit si butona me prerje diamanti. Dhe një sistem tingulli Bowers & Wilkins i fjalës së fundit me 19 altoparlantë i dizenjuar për ta shndërruar XC90 në Sallën e Koncertit në Gothenburg, një skenë madhështore apo një studio epike regjistrimi.

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23.300€

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

PAKETA EDITION
Sedilja e Shoferit me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sedilja e Pasagjerit Para me Komandim Elektrik dhe Memorje, Sistem Alarmi, BLIS – Blind Spot Information System

PAKETA VERSATILITY
Dera e Bagazhit Automatike, Prizë 12V në Bagazh, Rrjetë Ndarëse në Bagazh, Keyless Entry

PAKETA BUSINESS CONNECT
Ekran Dixhital TFT 12.3” për Instrumentat, Navigator Sensus me Grafikë 3D, Asistenti i Parkimit me Sensorë Parkimi Para dhe Prapa, Apple Carplay & Android Auto.

PAKETA CLIMATE PREMIUM
Klimatizator Automatik me 4 Zona Temperature, Xhamat e Pasëm të Errët

PAKETA WINTER
Sediljet Para me Ngrohje, Fshirëset e Xhamit Para me Ngrohje

PAKETA LIGHT
Fenerë LED Mjegulle, Larës Fenerësh, Pasqyrat e Brendshme dhe Jashtme me Veterrësim, Fenerë LED me Adaptues Dritash të Gjata dhe Drita Automatike për Kthesat, Ambient Light High Level

Dëshiroj ofertën

Test drive

Porositja e katalogut

Mjetet e blerjes