Volvo XC60 e re

Duke prezantuar Volvon e Re XC60, evolucioni i SUV-it dinamik suedez. Ku dizajni i spikatur takon një interior të bukur. Ku teknologjia është natyrore. Ku çdo udhëtim është një kënaqësi. XC60 kombinon hijeshinë me fuqinë. Një kofano e gjatë, parafango muskuloze dhe parakolpe të shkurtra krijojnë ndjesinë e një force të rafinuar. Volvo e Re XC60 vjen me një motorr T8 Twin Engine, një plug-in hybrid që ju jep performancë, efiçencë dhe emetime të ulëta pa kompromis. Kjo është qasja inteligjente e Volvo Cars për fuqinë.

Volvo XC60 e re

Duke prezantuar Volvon e Re XC60, evolucioni i SUV-it dinamik suedez. Ku dizajni i spikatur takon një interior të bukur. Ku teknologjia është natyrore. Ku çdo udhëtim është një kënaqësi. XC60 kombinon hijeshinë me fuqinë. Një kofano e gjatë, parafango muskuloze dhe parakolpe të shkurtra krijojnë ndjesinë e një force të rafinuar. Volvo e Re XC60 vjen me një motorr T8 Twin Engine, një plug-in hybrid që ju jep performancë, efiçencë dhe emetime të ulëta pa kompromis. Kjo është qasja inteligjente e Volvo Cars për fuqinë.

Duke filluar nga 35,900 EURO

Volvo e Re XC60

Shpallur “Makina me e Sigurte ne Bote”

Dizanj Unik Skandinav, teknologji Inovatore ku ne qender eshte siguria e personave ne makine por edhe jashte saj.

Ky SUV dinamik kombinon fuqine me elegance dhe komoditetin por duke vendosur sigurine tende ne plan te pare.

Perfekte per biznes, e jashtezakonshme per familjen!

XC60 D3 2.0 Diesel 150 KF MT6 tashme fillon me vetem 35,900 Euro

Porositja e katalogut

Cmimi i veprimtarisë

Test drive

Mjetet e blerjes