Volvo V40 Cross Country

Çdo detaj tek V40 Cross Country është bërë për manovrim të mirë-balancuar dhe sportiv, me nivel të lartë komforti. Me amortizim të sofistikuar dhe sistem drejtimi të shpejtë, kompletuar me motorrët tanë të ri Drive-E me 4 cilindra që ju japin të njëjtën fuqi si ata me 6 apo 8 cilindra – por me më pak konsum karburanti.

Volvo V40 Cross Country

Çdo detaj tek V40 Cross Country është bërë për manovrim të mirë-balancuar dhe sportiv, me nivel të lartë komforti. Me amortizim të sofistikuar dhe sistem drejtimi të shpejtë, kompletuar me motorrët tanë të ri Drive-E me 4 cilindra që ju japin të njëjtën fuqi si ata me 6 apo 8 cilindra – por me më pak konsum karburanti.

Mjetet e blerjes

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord