Volvo S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90. Ripërcaktimi i luksit me dizajnin elegant Skandinav dhe teknologjinë e guidës gjysmë-autonome si standart.

Volvo S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90. Ripërcaktimi i luksit me dizajnin elegant Skandinav dhe teknologjinë e guidës gjysmë-autonome si standart.

DIZAJN ELEGANT, PERFORMANCË E JASHTËZAKONSHME. THJESHTË LUKSOZ

S90 E MIRË PAJISUR NGA 33.900 EUR

Elegant, hartuar bukur dhe plot me teknologji të përparuar. Me një sërë motorësh të fuqishëm të elektrizuar dhe një qasje unike skandinave për dizajn dhe inovacion, S90 është një limuzinë ekzekutive si asnjë tjetër.

S90 T4 140 kW (190 KF) AUT MOMENTUM
E mirë pajisur për 33.900 EUR

Dëshiroj ofertën

Test drive

Shkarko Ofertën

Mjetet e blerjes

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord