OFERTË OUTLET E PAPËRSËRITSHME

Kurse deri në € 25,000

Sasi e kufizuar e modeleve të mirë pajisura XC40, S60 dhe S90, deri në 38% ulje.

Shiko makinat

Fituesit e të gjithë terreneve

MODELET XC EDHE MË TË PËRBALLUESHME TANI.

Karakteristika të shkëlqyera dhe opsione të pasura - madje edhe më të përballueshme tani.

Më shumë rreth kësaj oferte

Një SUV modern plot risi dhe opsione

XC40 i mirë pajisur për 35.900 EUR

Merre XC40 tani në një ofertë speciale të jashtezakonshme.

Më shumë rreth kësaj oferte

Makina më e sigurt në botë me opsione të klasit të parë

XC60 i mirë pajisur për 36.900 Euro

Në ofertën tonë speciale, XC60 vjen me opsione të pasura të paketës Momentum. Në dispozicion edhe me këste mujore nga 390 Euro në muaj.

Më shumë rreth kësaj oferte

XC90

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23,300 EUR

Më shumë

Välkommen

Brenda Paketës Välkommen ekspertët tanë do të sigurohen që makina juaj të jetë gati për situata te rëndesishme si inspektime teknike, pushime apo udhëtime të gjata.

Më shumë

V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E merrni për 295€/muaj.

Më shumë

S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90.
E merrni tani për 43.990 EUR.

Më shumë

Ofertat promocionale

XC40 I MIRË PAJISUR PËR 32.900 EUR

NJË SUV MODERN PLOT RISI DHE OPSIONE

Më shumë >

XC90 E MIRË PAJISUR PËR 89.335 EURO

IDEJA JONË E LUKSIT

Më shumë >

S90 E MIRË PAJISUR NGA 33.900 EUR

DIZAJN ELEGANT, PERFORMANCË E JASHTËZAKONSHME. THJESHTË LUKSOZ

Më shumë >

XC60 I MIRË PAJISUR DUKE FILLUAR NGA 60.440 EUR

MAKINA MË E SIGURT NË BOTË ME OPSIONE TË KLASIT TË PARË

Më shumë >

S60 ME 0% INTERES

ELEGANCË DINAMIKE

Më shumë >

Lajmet

Volvo Cars për të përshpejtuar zhvillimin autonome të teknologjisë

Zenuity, kompania e asistuar dhe autonome e zhvillimit të softuerit të makinës, do të ndahet në dy pjesë për të maksimizuar potencialin e zhvillimeve të Zenuity deri më sot.

Më shumë

Volvo Cars inaguron linjën e re të montimit të baterive në fabrikën e prodhimit Ghent

Volvo Cars sot inauguroi zyrtarisht një linjë krejt të re të montimit të baterive në fabrikën e saj të prodhimit belg në Ghent, ku do të fillojë ndërtimin e makinës së saj të parë plotësisht elektrike, XC40 Recharge P8, më vonë këtë vit.

Më shumë

Volvo Cars vepron për të lehtësuar ndikimin e virusit korona

Pandemia e Corona Virus tani po prek rëndë Volvo Cars në shumë mënyra, në formën e një tregu dobësues, një rrezik për prishje të prodhimit, si dhe shqetësime për punonjësit.

Më shumë

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord