Fituesit e të gjithë terreneve

MODELET XC EDHE MË TË PËRBALLUESHME TANI.

Karakteristika të shkëlqyera dhe opsione të pasura - madje edhe më të përballueshme tani.

Më shumë rreth kësaj oferte

Një SUV modern plot risi dhe opsione

XC40 i mirë pajisur për 29.900 Euro

Merre XC40 tani në një ofertë speciale të jashtezakonshme. Në dispozicion edhe me këste mujore nga 325 Euro në muaj.

Më shumë rreth kësaj oferte

Makina më e sigurt në botë me opsione të klasit të parë

XC60 i mirë pajisur për 36.900 Euro

Në ofertën tonë speciale, XC60 vjen me opsione të pasura të paketës Momentum. Në dispozicion edhe me këste mujore nga 390 Euro në muaj.

The XC60 in our special offer with a wealthy Momentum Pro equipment. Vehicles delivered by 31.3. come with a set of original winter wheels.

Më shumë rreth kësaj oferte

XC90

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23,300 EUR

Më shumë

Välkommen

Brenda Paketës Välkommen ekspertët tanë do të sigurohen që makina juaj të jetë gati për situata te rëndesishme si inspektime teknike, pushime apo udhëtime të gjata.

Më shumë

V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E merrni për 295€/muaj.

Më shumë

S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90.
E merrni tani për 43.990 EUR.

Më shumë

Ofertat promocionale

S60 ME 0% INTERES

ELEGANCË DINAMIKE

Më shumë >

XC40 I MIRË PAJISUR DUKE FILLUAR NGA 29.900 EUR

NJË SUV MODERN PLOT RISI DHE OPSIONE

Më shumë >

XC60 I MIRË PAJISUR DUKE FILLUAR NGA 36.900 EUR

MAKINA MË E SIGURT NË BOTË ME OPSIONE TË KLASIT TË PARË

Më shumë >

XC90 E MIRË PAJISUR PËR 56.900 EUR

IDEJA JONË E LUKSIT

Më shumë >

S90 E MIRË PAJISUR NGA 33.900 EUR

DIZAJN ELEGANT, PERFORMANCË E JASHTËZAKONSHME. THJESHTË LUKSOZ

Më shumë >

Lajmet

Volvo Cars prezantojnë modelet S90 dhe V90 të rifreskuara, mild hibride në të gjithë gamën

Volvo Cars sot zbulon versione të rifreskuara të sedanit S90 dhe modeleve V90 / V90 Cross Country, duke përfshirë një dizajn të jashtëm të rafinuar dhe një sistem të ri dhe më të mirë nga Bowers dhe Wilkins.

Më shumë

Suksesi i SUV drejton Volvo Cars në rekordin e gjashtë rradhas të shitjeve të më shumë se 700.000 veturave

Volvo Cars ka vendosur një rekord të ri, të gjashtin vit radhazi të shitjeve globale në vitin 2019, duke arritur 700.000 njësi të shitura për herë të parë në historinë e tij 93-vjeçare. Kompania regjistroi shifren e shitjeve të 705.452 veturave në vitin 2019, një rritje prej 9,8 përqind në krahasim me vitin 2018, duke tejkaluar solidarisht tregun e përgjithshëm në të gjitha rajonet.

Më shumë

Volvo Cars zvogëlon rrënjësisht emetimet e karbonit si pjesë e planit të ri ambicioz klimatik

Sot Volvo Cars shpalosi një nga planet më ambicioze në fushën e industrisë automobilistike, duke synuar të zvogëlojë gjurmën e saj të karbonit në ciklin jetësorë, për 40 përqind ndërmjet vitit 2018 dhe 2025. Ky është hapi i parë, i ndërmarrë drejt arritjes së qëllimit të Volvo Cars për tu bërë kompani neutralo klimatike dhe atë deri në vitin 2040.

Më shumë

Njoftim

Teknologjia e 'Cookie-ve' na mundëson që t'ju sigurojmë përvojën më të mirë të mundur me faqen tonë web. Ju lutemi që të shënoni se jeni dakord me përdorimin e kësaj teknologjie. Lexoni më shumë.

Jam dakord