Oferta Volvo për dimër më të sigurt

Automjete në aksion me financim të favorshëm dhe me set rrota dimri me çmim të përgjysmuar.

Mësoni me tepër

XC40

TASHME FILLON ME VETEM 29,900 EURO

Eksploroni

XC60

TASHME FILLON ME VETEM 35,900 EURO

Eksploroni

XC90

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23,300 EUR

Më shumë

Välkommen

Brenda Paketës Välkommen ekspertët tanë do të sigurohen që makina juaj të jetë gati për situata te rëndesishme si inspektime teknike, pushime apo udhëtime të gjata.

Më shumë

V40

Volvo e Re V40 është autovetura kompakte që përshtatet shkëlqyeshëm me jetën në qytet. E merrni për 295€/muaj.

Më shumë

S90

Idea jonë e luksit. Duke prezantuar Volvo e Re S90.
E merrni tani për 43.990 EUR.

Më shumë

Ofertat promocionale

S60 ME 0% INTERES

ELEGANCË DINAMIKE

Më shumë >

S60 T4 A R-Design

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 13,900€

Më shumë >

Volvo e Re XC40

Duke filluar nga 29.900 EURO

Më shumë >

Volvo e Re XC60

Duke filluar nga 35.900 EURO

Më shumë >

Volvo XC90 D5 AWD A MOMENTUM +

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 23.300€

Më shumë >

S90 D3 A Edition

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 18,900€

Më shumë >

Volvo V40 Style

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 9,900€

Më shumë >

Volvo V40 A Edition

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 8,800€

Më shumë >

V60 D4 A AWD Cross Country Plus

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 15,900€

Më shumë >

V60 ME 0% INTERES

PROJEKTUAR PËR GJENERATA

Më shumë >

V60 D3 A Momentum Pro

E MERRNI TANI ME 3 KËSTE VJETORE NGA 14,500€

Më shumë >

V90 Cross Country D4 AWD A Adventure

E MERRNI TANI PËR 54.990 EUR

Më shumë >

V90 D3 A Business

E MERRNI TANI PËR 45.990 EUR

Më shumë >

Lajmet

Suksesi i SUV drejton Volvo Cars në rekordin e gjashtë rradhas të shitjeve të më shumë se 700.000 veturave

Volvo Cars ka vendosur një rekord të ri, të gjashtin vit radhazi të shitjeve globale në vitin 2019, duke arritur 700.000 njësi të shitura për herë të parë në historinë e tij 93-vjeçare. Kompania regjistroi shifren e shitjeve të 705.452 veturave në vitin 2019, një rritje prej 9,8 përqind në krahasim me vitin 2018, duke tejkaluar solidarisht tregun e përgjithshëm në të gjitha rajonet.

Më shumë

Volvo Cars zvogëlon rrënjësisht emetimet e karbonit si pjesë e planit të ri ambicioz klimatik

Sot Volvo Cars shpalosi një nga planet më ambicioze në fushën e industrisë automobilistike, duke synuar të zvogëlojë gjurmën e saj të karbonit në ciklin jetësorë, për 40 përqind ndërmjet vitit 2018 dhe 2025. Ky është hapi i parë, i ndërmarrë drejt arritjes së qëllimit të Volvo Cars për tu bërë kompani neutralo klimatike dhe atë deri në vitin 2040.

Më shumë

Volvo Cars bashkohet me pilot projektin inovativ pan – Evropian për ndarjen e të dhënave në fushën e sigurisë

Volvo Cars po bashkon forcat me prodhuesit e tjerë automobilistik, ofruesit e shërbimeve dhe qeveritë kombëtare në një pilot projekt inovativ pan-Evropian për të shpërndarë të dhënat e sigurisë në komunikacion, të gjeneruara nga veturat dhe infrastruktura, në interes të rrugëve më të sigurta për të gjithë.

Më shumë